dz4ngrizalosaur

Category:

Антивирус - ванредно стање 1.5

Од мера ништа ново, за сада. Стање је све горе, као што се и очекивало, поред Београда као средине са великим бројем становника, најкритичнији су градови Ваљево и Ћуприја. 

Данас 528 оболелих, 8 мртвих.

Све болнице су предвиђене за пријем тешких болесника, промењена им је намена. Једна болница је од суботе до данас са 0 пацијената дошла до 300.

Београдски сајам је претворен у болницу за оболеле од коронавриуса са лакшом клиничком сликом. Сличне болнице су направљене у Новом Саду и Нишу. Привремене болнице су почеле да се праве  пар дана по доласку кинеских лекара, на њихову препоруку. Болнице са јединственим системом вентилације нису погодне за овакве случајеве.

Привремене болнице опрема и гради војска.

Београдски сајам.

Премијер Ана Брнабић са министром одбране у обиласку болнице.

Трпезарија за болеснике.


Иначе, од понедељка радим од куће. Како се развија ситуација, бројност нам се смањивала, за сада остаје троје на послу. У згради имамо троје који су изолацији, тачније двоје је у самоизолацији. Први је са свим симптомима престао да ради одмах по проглашењу ванредног стања. Када је друга особа послата у самоизолацију, дошли су људи у «скафандерима» и дезинфиковали целу зграду. 

Error

Anonymous comments are disabled in this journal

default userpic

Your reply will be screened