dz4ngrizalosaur

Category:

Ира(к)н и Срби

Нисам веровао да ће САД урадити нешто (корисно по) за свет. Наравно, сад им је то било у интересу, као што им је било у интересу да жмуре у одређеној ситуацији.  Али...

САД су беспилотном летилицом ликвидирале терористу Касема Сулејманија, иранца којег су толерисали деведестих година прошлог века.  На жалост, оставио је иза себе армију терориста чија злодела су позната србима и јеврејима.

Иран је од  марта 1992.године активно снабдевао муслимане у Босни и Херцеговини оружјем и опремом. У мају 1992.године се 20 припадника иранских  специјалних јединица  борило против Срба. Затим је  200 инструктора Иранске републиканске гарде  обучавало муслиманске јединице. Око 3000 добровољаца, део је припадао Хезболаху, дошло да се бори против Срба. Што се тиче  састава добровољаца ту је било и Арапа, Курда, Шиптара, Чечена...сви под командом Ирана.  Од свих тих фанатика и терориста створена је јединица Ел Муџахедин, јединица која је ритуално убијала заробљене српске војнике и цивиле, снимала то на видео траке и слала као пропагандни материјал. Познато? Успут, муслимани су једној јединици дали име «Ханџар», по 13. СС «Ханџар» јединици у којој су служили њихови дедови, јединици по злу познатој србима, јеврејима и ромима. 

Сам Касем Сулејмани је активно учествовао у бробама против српских јединица,  као и његови Пасдарани. Тада су се створиле везе између Ирана и Ал Каиде, видео траке су показале да су се  муџахедини обучавали на исти начин као касније Ал Каида. 

А, ко их је обучавао? Мислим да се одговор сам намеће. 

Ирански транспорти су ишли преко Загреба, који је по потреби део товара узимао за себе, други део преко аеродрома у Високом. Наравно, тада је важио ембарго УН на оружје и забрана летова. Иран је успешно створио обавештајну мрежу на овим просторима. Као маску је користио хуманитарне организације као што је ирански Црвени полумесец (муслимански пандан Црвеном крсту) и више НВО (NGO),  a главну улогу у свему томе је имао ВЕВАК (VEVAK) иранска обавештајна служба. 

Сада појединци шокирани јер нису знали, или нису хтели да знају, да је Иран активно ратовао против Срба, да је и Касем Сулејмани одговоран за злочине против Срба. Био им је симпатичан лик који пркоси САД, а сада одједном непријатељ!  

Наравно, Срби као народ не уопштавају, тако да  упркос свему и даље не мрзе и не желе зло ниједном припаднику народа који их је убијао деведесетих година у Босни и Херцеговини и касније у Србији. Звучи чудно, али је тако. Желимо им да се ослободе окова, а онда ће схватити како су били злоупотребљени, како су они чинили и подржавали зло, а корист су имали други. Данас су им непријатељи Србија и Израел, сутра можда Русија, прекосутра...

p.s. Мала дигресија. СФРЈ је имала активну улогу у војној помоћи Ираку, Либији, Сирији, ПОО (PLO)... Тито је тако подржавао светске социјалистичке револуције и покрете за ослобођење. Све је то ишло на руку непријатељима српског и јеврејског народа, непријатељима које је спонзорисала комунистичка диктатура.  Српски комунисти (читај југословенски, јер су престали да буду Срби онда када су постали комунисти)  су игнорисали чињеницу да је палестински муфтија Мухамед Амин ел Хусеини кумовао је оснивању злочиначке 13. СС „Ханџар“ дивизије, како је наговарао  заробљене црвеноармејце, муслимане да се придруже нацистима и био велики пријатељ са усташом Павелићем и осталим усташким вођама. 

 Тако су се Срби 1992-1999.године начудили кад су чули да их убијају  они које је до јуче СФРЈ помагала у праведној борби против светских империјалиста. Стокхолмски синдром, Срби таоци комунизма су се идентификовали са онима који су их држали као таоце. Размишљали су исто као и они, радили су на своју штету.


Error

Anonymous comments are disabled in this journal

default userpic

Your reply will be screened