dz4ngrizalosaur

Category:

Крокодил и Косово

Београд и Приштина уз посредство ЕУ воде «дијалог». Током «дијалога» договоре се неке ствари, а испоштује их само српска страна, шиптари и ЕУ «гледају у под и звижде».

Већ неколико дана трају тензије јер шиптарска «полиција» одузима регистарске таблице са српских возила и пребија Србе на северу КиМ. 

Белград и Приштина ведут «диалог» при посредничестве ЕС. В ходе «диалога» кое-что согласовывается, и только сербская сторона их уважает, шиптари и ЕС «смотрят в пол и свистят».

Напряженность сохраняется уже несколько дней из-за того, что шиптарская «полиция»  захватывает номерные знаки у сербских автомобилей и избивает сербов на севере Косово и Метохии.

После јучерашњих пребијања Срба од стране «полиције» Војска Србије је подигла хеликоптере да надгледају ситуацију. Кажу да је шиптарска «полиција» била видно узнемирена када су их посматрали Ми35 и H145M хеликоптери.

После вчерашнего избиения сербов "полицией",  сербская армия подняла вертолеты для наблюдения за ситуацией. Говорят, «полиция» была заметно расстроена, когда за ними наблюдали вертолеты Ми-35 и Н145М.

Срби и шиптарски терористи посматрају «крокодила».

За «крокодилом» наблюдают сербы и шиптарские террористы.

Иначе, Срби су са југа блокирали прилазе контролним пунктовима шиптарских терористи, тако да се преко њих се прелази само пешице.

Кстати, сербы перекрыли подъезды к блокпостам террористов с юга, так что переходить их можно только пешком.

Балканске играчке...

Балканские игрушки ...

Error

Anonymous comments are disabled in this journal

default userpic

Your reply will be screened