dz4ngrizalosaur

Category:

Преврнути Панцир С1

Превртање ПВО оруђа се десило у петак око 7:30 на путу којим идем на посао. Нисам присуствовао том догађају, ово су фотографије агенција.

Оруђе које вреди више милиона долара преврнуло се док је у маршевској колони ишло на војну вежбу. Један члан посаде је лакше повређен, а један ракета је испала.

Переворачивание ружья ПВО произошло в пятницу около 7:30 по дороге на работу. Я не был на том «мероприятии», это фото агентств.

Оружие стоимостью в несколько миллионов долларов перевернулось во время похода на учения в походной колонне. Один член экипажа получил легкие ранения, одна ракета упала.

Ова ситуација са Панциром С1 није нова, исто оруђе се превртало и у Русији и у Сирији, али под много другачијим околностима. Углавном су то била оштра скретања, неприлагођен терен и неодговарајућа брзина.

Эта ситуация с Панцир С1 не нова, орудие перевернулось или упало с мостов как в России, так и в Сирии, но при совершенно иных обстоятельствах. В основном это были крутые повороты, неадаптированный рельеф и несоответствующая скорость.

Опасна ситуација,  и саобраћај је обустављен неколико часова.

Ситуация опасная, движение было приостановлено на несколько часов.

Уклањање оруђа са пута. За сада  није познато да су наши оператери упознати са проблемом превртања Панцира С1, ни да ли су прошли адекватну обуку у Русији.

Удаление с дороги. Пока неизвестно, знакомы ли наши операторы с проблемой Панцир С1 и прошли ли они соответствующее обучение в России.

Ово ме подсећа на невоље са мерцедесовом А класом, људи урадите нешто са тежиштем или му уградите помоћне точкове. 

Это напоминает мне беду с Mercedes A-Class, люди приходится что-то делать с центром тяжести или устанавливать вспомогательные колеса.

Error

Anonymous comments are disabled in this journal

default userpic

Your reply will be screened